Arkance Systems Nederland organiseert de komende maanden interessante gratis webinars voor professionals in de maakindustrie.

 

Zo blijft u én geïnformeerd én kunt u uw kennis bijspijkeren!

 

PROGRAMMA

Advanced production met Autodesk PowerMill deel 1: 15 juli 14:00 -14:30

PowerMill: state-of-the-art CAM oplossing van Autodesk!

 

PowerMill is een geweldige tool om uw complexe modellen te bewerken tot het gewenste eindresultaat. Slimme uitgewerkte bewerkingsstrategieën geven maximale controle over o.a. gereedschapsbanen, oppervlaktekwaliteit, eventuele collisions, machineassen en machinesimulatie. Daarbij geavanceerde functionaliteit voor leads en links zonder extra herberekeningen.

In deel 1 van 2 Webinars gaan we aan de hand van een complex freesonderdeel een aantal functies van PowerMill bekijken. Hoe werkt dit en wat zijn de grote voordelen van PowerMill.

 
  • 15 juli 2020: 14:00 - 14:30

Ces webinars auront lieu

via l'outil de web-meeting ZOOM. Pour

gagner du temps, créez vous un compte via

le lien suivant : https://zoom.us/fr-fr/freesignup.html

Advanced production met Autodesk PowerMill deel 2: 22 juli 14:00 -14:30

PowerMill: state-of-the-art CAM oplossing van Autodesk!

 

PowerMill is een geweldige tool om uw complexe modellen te bewerken tot het gewenste eindresultaat. Slimme uitgewerkte bewerkingsstrategieën geven maximale controle over o.a. gereedschapsbanen, oppervlaktekwaliteit, eventuele collisions, machineassen en machinesimulatie. Daarbij geavanceerde functionaliteit voor leads en links zonder extra herberekeningen.

In deel 2 van 2 Webinars gaan we aan de hand van een complex freesonderdeel een aantal functies van PowerMill bekijken. Hoe werkt dit en wat zijn de grote voordelen van PowerMill.

  • 22 juli 2020: 14:00 - 14:30

Woodwork for Inventor: 29 juli 14:00 -
14:45

Woodwork for Inventor brengt meubelmakers en interieurbouwers meer snelheid.

In dit webinar gaan we kijken naar de enorme voordelen op het gebied van snelheid en foutreductie die Woodwork for Inventor kan bieden. Bij veel 3D tekenprogramma’s is het lastig of tijdrovend om tot op detail alles goed te tekenen en op stuklijsten te krijgen. Laat staan de vervolgstap van het produceren. Daar moet veel handmatig werk worden gedaan om de elementen te kunnen frezen of nesten. 

 

Dit webinar zoomt in op de diverse belangrijke elementen die met gebruik van Woodwork for Inventor tot je beschikking komen.

  • 29 juli 2020: 14:00 - 14:45

Additieve technologie voor uw productie:
18 aug 10:30 - 11:15

Tijdens dit (Engelstalige) webinar laten we zien hoe additieve technologie het productielandschap verandert en zeer geschikt is voor snelle prototyping, snelle levering van onderdelen voor eindgebruik en meer .....

Schrijf u nu in voor dit webinar op 18 augustus om 10:30 uur!

  • 18 aug 2020: 10:30 - 11:15

The Future of Commerce: 19 aug 14:00 - 14:45

Een moderne verkoopaanpak voor de maakindustrie - hoe ziet UW klant uw bedrijf?

 

Veel bedrijven in de maakindustrie hanteren nog een traditionele commerciële aanpak. Marketing met productbeschrijvingen op de website en verkoop met brochures. De klantvraag is veranderd. Uw klant oriënteert zich on-line. En verwacht bij het eerste contact razendsnel de juiste actuele bruikbare informatie over uw product.

 

Ben u al voldoende zichtbaar? Als een klant u heeft gevonden, vindt hij dan ook wat zoekt? Sneller en beter dan uw concurrent?

Slim gebruik van het digitale 3D-ontwerp van uw product kan uw commerciële slagvaardigheid enorm vergroten. Uw website moet niet slechts dienen als informatiebron voor potentiële klanten, maar als klantmagneet en leadgenerator. Actuele, configureerbare modellen verbeteren de dialoog met uw klanten. Levensechte visualisaties verhogen de klantbeleving. Virtual en Augmented Reality plaatsen uw product in de echte wereld, nog vér voordat het gemaakt is. Arkance Systems helpt bedrijven in de maakindustrie met het vergroten van de commerciële kansen. 


Op 19 augustus organiseren we een webinar waarin we laten zien hoe dat werkt. Modern. Digitaal.

  • 19 aug 2020: 14:00 - 14:45

Autodesk Make - Virtual Launch Event:
16 sept 09:30 - 11:00

ARKANCE SYSTEMS is Autodesk MAKE-partner! 

 

ARKANCE SYSTEMS heeft de Autodesk CAM-specialisatie (Computer Aided Manufacturing) verkregen. Een kroon op het werk van onze CAM-specialisten en erkenning voor meer dan 20 jaar ervaring met de implementatie van complexe CAM-oplossingen bij onze klanten in de maakindustrie.

 

Na ons succesvolle Virtual Launch Event op 7 juli jl introduceert ARKANCE SYSTEMS in samenwerking met Autodesk op 16 sept van 09:30 - 11:00  de MAKE- oplossingen van Autodesk.
 

We verzorgen 4 korte presentaties om snel inzicht te geven in de mogelijkheden van Arkance Systems en Autodesk. 

Reserveer nu uw plek!

  • 16 sept 2020: 09:30 - 11:00

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze social media kanalen. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube