Arkance Systems Nederland organiseert de komende maanden interessante gratis webinars voor professionals in de maakindustrie.

 

Zo blijft u én geïnformeerd én kunt u uw kennis bijspijkeren!

 

PROGRAMMA

Digitale samenwerking verbeteren: 19 mei
10:30 - 11:00

De meeste productontwikkeling omvat het vooraf verzamelen van vereisten voordat de engineering haar knowhow kan toepassen en die producten kan realiseren. De snelheid, kwaliteit en effectiviteit van dit proces hebben direct invloed op uw vermogen om op tijd en binnen het budget te leveren en kostbare vergissingen te verminderen. 

 

Maar wat als u in realtime veilig verbinding zou kunnen maken en met iedereen zou kunnen samenwerken, zonder de noodzaak van gespecialiseerde engineeringtools?
 

Verbeter snelheid, kwaliteit en effectiviteit
 

In dit webinar, de derde van onze serie van zes, delen we hoe u digitale tools kunt gebruiken om eerder in uw projectcyclus input te zoeken en zo veel mogelijk van die input zo snel mogelijk te valideren, waardoor de snelheid, kwaliteit en effectiviteit van de manier waarop u samenwerkt.

  • 19 mei 2020: 10:30 - 11:00

Echte productieflexibiliteit bereiken:
26 mei 10:30 - 11:00

 

Productontwikkeling wordt vaak beperkt door de huidige productiemogelijkheden en kosten. Bovendien worden de uiteindelijke beslissingen over de productie vaak
genomen zodra het grootste deel van de productontwikkeling heeft plaatsgevonden. Maar wat als u eerder productiebeslissingen zou kunnen nemen, gebruik kunt maken
van de beste mix van additieve en subtractieve productie en meer van de niet-waarde-toevoegende taken die in uw productieomgeving bestaan, kunt automatiseren?

Bereik de perfecte mix
 

Volg dit webinar, de vierde in onze serie van zes, waar we zullen kijken hoe we de perfecte mix van geïntegreerde, hybride en geautomatiseerde productieworkflows kunnen bereiken om de traditionele productiebeperkingen te doorbreken.

Ces webinars auront lieu

via l'outil de web-meeting ZOOM. Pour

gagner du temps, créez vous un compte via

le lien suivant : https://zoom.us/fr-fr/freesignup.html

  • 26 mei 2020: 10:30 - 11:00

The Future of Engineering: 26 mei
14:00 - 14:45

Vraagt u zich wel eens af of de doorlooptijd op Engineering omlaag kan? Heeft u goede ideeën voor productontwikkelingen maar laat de hoeveelheid orders dit niet toe? Bent u op zoek naar nieuwe engineers vanwege de hoeveelheid orders? Gebruikt u 3D software op Engineering en vraagt u zich regelmatig af of het proces hierdoor zoveel beter is geworden?
 

Met gepaste trots introduceert Arkance-Systems “The Future of Engineering”.
 

The Future of Engineering is een aanbod van diensten en producten om resources efficiënter in te zetten, processen te integreren en deze te ondersteunen met passende technologie. Het aanbod van diensten is gebouwd rondom de 3 pijlers: De professional, het proces en de technologie. Ervaring leert dat onze integrale, gefaseerde aanpak de antwoorden geeft op bovenstaande vragen.


Nieuwsgierig geworden? Volg dan ons webinar op 26 mei.

  • 26 mei 2020: 14:00 - 14:45

Virtual Reality en klantervaring: 02 juni
10:30 - 11:00

De huidige methoden van klantinteractie zijn zeer "analoog" van aard. In de pre-salesfase zijn ze meestal gebaseerd op een waardepropositie van de "massamarkt", die slechts licht stijgt in personalisatie na verkoop. Te veel of te weinig interactie met
uw markt kan ook negatieve gevolgen hebben voor het bedrijf. Maar wat als u meer digitaal zou kunnen communiceren en hen een verbeterde ervaring zou kunnen bieden met een frequentie die consistent bij hen past?

Maak kennis met de waarden van uw klanten
 

Neem deel aan dit webinar, de vijfde in onze reeks van zes, waarin we zullen onderzoeken hoe u uw klantwaarden beter kunt begrijpen en waarmaken door met hen in interactie te treden op manieren die steeds persoonlijker worden tijdens uw zakelijke relatie.

  • 02  juni 2020: 10:30 - 11:00

Probing in ESPRIT 04 juni 14:00 - 14:45

Is uw CNC machine uitgerust met een Renishaw of andere meettaster? 

 

Deze kunt u volledig extern programmeren en alle voordelen hiervan benutten.

Denk aan het bepalen en updaten van het nulpunt van uw product, maar ook het meten en corrigeren van de radius van uw gereedschap. Hiermee bespaart u veel insteltijd, verhoogt u de nauwkeurigheid en voorkomt u afkeur.

 

Tijdens dit webinar tonen wij u de mogelijkheden en voordelen op basis van enkele voorbeelden.

  • 04 juni 2020: 14:00 - 14:45

Een SMART - servicebedrijf opbouwen:
09 juni 10:30 - 11:00

Het bewaken van productkenmerken met behulp van slimme sensortechnologieën kan u helpen problemen te identificeren voordat ze zich in het veld voordoen, maar het uitgangspunt van servitisatie wordt vaak ten onrechte gezien als buiten het bedrijf. Wat eerst nodig is, is om de belangrijkste gegevens binnen uw bedrijf met elkaar te verbinden en deze eerder te gebruiken om slimmere beslissingen te nemen. 

Begin met het genereren van inzicht
 

Neem deel aan dit webinar, de laatste in onze serie van zes om te begrijpen hoe u gegevens centraal kunt stellen in uw bedrijf, deze beschikbaar kunt maken voor meer van uw teams en inzicht kunt krijgen in de verzamelde informatie.

  • 09 juni 2020: 10:30 - 11:00

Woodwork for Inventor: 08 juli 
14:00 - 15:00

Woodwork for Inventor brengt meubelmakers en interieurbouwers meer snelheid.

In dit webinar gaan we kijken naar de enorme voordelen op het gebied van snelheid en foutreductie die Woodwork for Inventor kan bieden. Bij veel 3D tekenprogramma’s is het lastig of tijdrovend om tot op detail alles goed te tekenen en op stuklijsten te krijgen. Laat staan de vervolgstap van het produceren. Daar moet veel handmatig werk worden gedaan om de elementen te kunnen frezen of nesten. 

 

Dit webinar zoomt in op de diverse belangrijke elementen die met gebruik van Woodwork for Inventor tot je beschikking komen.

  • 08 juli 2020: 14:00 - 14:45

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze social media kanalen. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube