Arkance Systems Nederland organiseert de komende maanden interessante gratis webinars voor professionals in de maakindustrie.

 

Zo blijft u én geïnformeerd én kunt u uw kennis bijspijkeren!

 

PROGRAMMA

Virtual Reality en klantervaring: 02 juni
10:30 - 11:00

 

Ces webinars auront lieu

via l'outil de web-meeting ZOOM. Pour

gagner du temps, créez vous un compte via

le lien suivant : https://zoom.us/fr-fr/freesignup.html

De huidige methoden van klantinteractie zijn zeer "analoog" van aard. In de pre-salesfase zijn ze meestal gebaseerd op een waardepropositie van de "massamarkt", die slechts licht stijgt in personalisatie na verkoop. Te veel of te weinig interactie met
uw markt kan ook negatieve gevolgen hebben voor het bedrijf. Maar wat als u meer digitaal zou kunnen communiceren en hen een verbeterde ervaring zou kunnen bieden met een frequentie die consistent bij hen past?

Maak kennis met de waarden van uw klanten
 

Neem deel aan dit webinar, de vijfde in onze reeks van zes, waarin we zullen onderzoeken hoe u uw klantwaarden beter kunt begrijpen en waarmaken door met hen in interactie te treden op manieren die steeds persoonlijker worden tijdens uw zakelijke relatie.

  • 02  juni 2020: 10:30 - 11:00

Probing in ESPRIT: 04 juni 14:00 - 14:45

Is uw CNC machine uitgerust met een Renishaw of een andere meettaster? 

 

Deze kunt u volledig extern programmeren en alle voordelen hiervan benutten.

Denk aan het bepalen en updaten van het nulpunt van uw product, maar ook het meten en corrigeren van de radius van uw gereedschap. Hiermee bespaart u veel insteltijd, verhoogt u de nauwkeurigheid en voorkomt u afkeur.

 

Tijdens dit webinar tonen wij u de mogelijkheden en voordelen op basis van enkele voorbeelden.

  • 04 juni 2020: 14:00 - 14:45

The Future of Commerce: 09 juni 14:00 - 14:45

Een moderne verkoopaanpak voor de maakindustrie - hoe ziet UW klant uw bedrijf?

 

Veel bedrijven in de maakindustrie hanteren nog een traditionele commerciële aanpak. Marketing met productbeschrijvingen op de website en verkoop met brochures. De klantvraag is veranderd. Uw klant oriënteert zich on-line. En verwacht bij het eerste contact razendsnel de juiste actuele bruikbare informatie over uw product.

 

Ben u al voldoende zichtbaar? Als een klant u heeft gevonden, vindt hij dan ook wat zoekt? Sneller en beter dan uw concurrent?

Slim gebruik van het digitale 3D-ontwerp van uw product kan uw commerciële slagvaardigheid enorm vergroten. Uw website moet niet slechts dienen als informatiebron voor potentiële klanten, maar als klantmagneet en leadgenerator. Actuele, configureerbare modellen verbeteren de dialoog met uw klanten. Levensechte visualisaties verhogen de klantbeleving. Virtual en Augmented Reality plaatsen uw product in de echte wereld, nog vér voordat het gemaakt is. Arkance Systems helpt bedrijven in de maakindustrie met het vergroten van de commerciële kansen. 

Op 9 juni organiseren we een webinar waarin we laten zien hoe dat werkt. Modern. Digitaal.

  • 09 juni 2020: 14:00 - 14:45

Een SMART - servicebedrijf opbouwen:
09 juni 10:30 - 11:00

Het bewaken van productkenmerken met behulp van slimme sensortechnologieën kan u helpen problemen te identificeren voordat ze zich in het veld voordoen, maar het uitgangspunt van servitisatie wordt vaak ten onrechte gezien als buiten het bedrijf. Wat eerst nodig is, is om de belangrijkste gegevens binnen uw bedrijf met elkaar te verbinden en deze eerder te gebruiken om slimmere beslissingen te nemen. 

Begin met het genereren van inzicht
 

Neem deel aan dit webinar, de laatste in onze serie van zes om te begrijpen hoe u gegevens centraal kunt stellen in uw bedrijf, deze beschikbaar kunt maken voor meer van uw teams en inzicht kunt krijgen in de verzamelde informatie.

  • 09 juni 2020: 10:30 - 11:00

Artikelbeheer - Introductie in Vault Items:
10 juni 14:00 - 14:45

Artikelbeheer - cruciaal voor digitale transformatie voor elk bedrijf in de maakindustrie - introductie in Vault Items​
 

Maakt jouw organisatie al gebruik van Autodesk Vault maar kost het onderhouden van de juiste stuklijsten toch nog heel veel tijd, volg dan dit Webinar. Met de introductie van Items in de Vault  wordt je als engineer flink op weg geholpen om Informatie in één keer,  op  één plek, in  één keer goed  vast te leggen. Nooit meer overtypen, zoeken naar de verschillen, of opnieuw ontwerpen wat al bestond.

In dit webinar laten we zien hoe je Items gebruikt en hoe eenvoudig het gebruik in de dagelijkse praktijk kan zijn. Daarnaast zullen je collega's werkvoorbereiding, inkoop en productie maar wat graag view only toegang hebben tot de documenten die je hebt gekoppeld aan de Items. 

  • 10 juni 2020: 14:00 - 14:45

Probing in ESPRIT: 18 juni 14:00 - 14:45

Is uw CNC machine uitgerust met een Renishaw of andere meettaster? 

 

Deze kunt u volledig extern programmeren en alle voordelen hiervan benutten.

Denk aan het bepalen en updaten van het nulpunt van uw product, maar ook het meten en corrigeren van de radius van uw gereedschap. Hiermee bespaart u veel insteltijd, verhoogt u de nauwkeurigheid en voorkomt u afkeur.

 

Tijdens dit webinar tonen wij u de mogelijkheden en voordelen op basis van enkele voorbeelden.

  • 18 juni 2020: 14:00 - 14:45

Woodwork for Inventor: 08 juli 14:00 -
14:45

Woodwork for Inventor brengt meubelmakers en interieurbouwers meer snelheid.

In dit webinar gaan we kijken naar de enorme voordelen op het gebied van snelheid en foutreductie die Woodwork for Inventor kan bieden. Bij veel 3D tekenprogramma’s is het lastig of tijdrovend om tot op detail alles goed te tekenen en op stuklijsten te krijgen. Laat staan de vervolgstap van het produceren. Daar moet veel handmatig werk worden gedaan om de elementen te kunnen frezen of nesten. 

 

Dit webinar zoomt in op de diverse belangrijke elementen die met gebruik van Woodwork for Inventor tot je beschikking komen.

  • 08 juli 2020: 14:00 - 14:45

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze social media kanalen. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube