ARKANCE SYSTEMS is Autodesk MAKE-partner!

 

Onlangs heeft ARKANCE SYSTEMS de Autodesk CAM-specialisatie (Computer Aided Manufacturing) verkregen. Een kroon op het werk van onze CAM-specialisten en erkenning voor meer dan 20 jaar ervaring met de implementatie van complexe CAM-oplossingen bij onze klanten in de maakindustrie.

Op 7 juli organiseren we een virtueel feestje!

 

De officiële introductie van ARKANCE SYSTEMS als expert op het gebied
van de MAKE- oplossingen van Autodesk.

PROGRAMMA

MAKE en ketenintegratie - We beginnen met een korte toelichting van de voordelen van het gebruik van digitale informatie in de keten, van sales naar engineering naar productie. Gebruik van digitale informatie is een voorwaarde voor automatisering, en automatisering maakt zaken mogelijk als een robuuster proces, kostenreductie, kwaliteitsverbetering en verkorting van levertijden.

Autodesk MAKE - Autodesk is al 35 jaar wereldwijd bekend als de leverancier van oplossingen voor tekenen, ontwerpen en beheren. Wat veel minder mensen weten is dat de laatste 10 jaar enorm is geïnvesteerd in oplossingen voor het productieproces (draaien, frezen, plaatbewerkingen, 3D-printen). Uiteraard sluiten deze oplossingen naadloos aan bij de engineering-oplossingen, zodat een doorgaande lijn wordt gecreëerd van gebruik van digitale informatie.

Product overview - in 20 minuten geven we een overzicht van de ontwikkelingen en mogelijkheden - wat heeft Autodesk in het portfolio, voor wie is dat bedoeld en wat zou het voordeel kunnen zijn in uw specifieke situatie.

Ondersteuning vanuit Arkance Systems - Wij bieden natuurlijk als ondersteuner een scala aan mogelijkheden om u van dienst te zijn. Dat kan bijvoorbeeld beginnen met een Quickscan van het productieproces. Daarna kunnen we helpen we met verbetering van specifieke delen van het proces. Daarnaast natuurlijk essentiële zaken als de ontwikkeling van postprocessoren, opleiding van de mensen die ermee gaan werken en advies voor verdere automatisering van het proces.

Inschrijven kan vanaf nu via onderstaand registratieformulier.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze social media kanalen. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube